A | A | A
Go to English site
EU-delegasjonen ligger vis-a-vis Kommisjonens hovedkvarter, Berlaymont-bygningen (til venstre). Foto: Rune Bjåstad.EU-delegasjonen ligger vis-a-vis Kommisjonens hovedkvarter, Berlaymont-bygningen (til venstre). Foto: Rune Bjåstad

Besøk til EU-delegasjonen

Sist oppdatert: 23.03.2009 // EU-delegasjonen mottar hvert år flere tusen besøkende. Vi tar imot statsråder, stortingskomiteer, lokale myndigheter, frivillige organisasjoner, næringsorganisasjoner samt skoleklasser fra Norge og utlandet. For norske aktører er det også mulig å låne møterom ved EU-delegasjonen.

For organisasjoner og skoleklasser gir vi vanligvis foredrag om EØS-avtalen og Norges forhold til EU. Men vi kan også tilby et mer skreddersydd program over en halv dag med flere temaer.

Det er til tider stor pågang av besøkende. Vi oppfordrer derfor alle til å kontakte oss i god tid, helst to måneder før planlagt besøk. Send en e-post til delegasjonen. Oppgi hvor mange dere er og hvem som er kontaktperson. Angi gjerne flere alternative datoer. Besøket bør helst finne sted innenfor delegasjonens åpningstid, dvs. mellom 09.00 og 16.15. Delegasjonen har også en rekke besøk fra regjering og Storting som avtales på kort varsel. Vi må derfor ta forbehold om at det kan være nødvendig å gjøre endringer i tid og sted for besøkende organisasjoner og skoleklasser.

EU-delegasjonens sentralbord har nummer: +32 (0) 2 238 74 00.
Vårt faksnummer er: +32 (0) 2 238 7490.

Hvis dere vurderer å besøke EFTA eller noen av EUs institusjoner mens dere er i Brussel, oppfordrer vi dere til å ta direkte kontakt med deres besøkstjenester, se lenkene på denne siden. De fleste institusjonene opererer med en frist på to måneder, til Rådet må en melde fra tre måneder før ønsket ankomst.

For norske aktører er det også mulig å låne konferansesalen og andre møterom ved EU-delegasjonen. Er det grupper som ønsker foredrag innenfor et spesielt tema, kan de gjerne kontakte fagrådene direkte. De som er interessert i flere tema, bør kontakte informasjonsleder Lars-Erik Hauge . Vi koordinerer bidragene fra delegasjonens fagråder og setter sammen et program for dere.


Del på nettet   |   print