A | A | A
Go to English site

Uken som var

Publisert 06.06.2011 // 

Kommissærer i luksussuiter, regjeringsskifte i Portugal og turistenes EU-favoritter i denne utgaven av uken som var.

Les mer >

Publisert 30.05.2011 // 

Obama ble sittende fast - om ikke askefast. Det blir lov å skille seg på Malta. Og britiske brannmenn har reddet en snegle fra den visse død.

Les mer >

Publisert 23.05.2011 // 

Mens DSK sitter i husarrest, blir JMB nektet adgang til VIP. EU vil ha ny europeisk IMF-leder og .eu feirer femårsdag. Les også flere historier om og fra europeiske øyer i denne utgaven av uken som var.

Les mer >

Publisert 16.05.2011 // 

Økonomisk uro, EU på talerstolen om FIFA-korrupsjon og flaggmisnøye i Storbritannia. Dette er en mai-uke i EU.

Les mer >

Publisert 09.05.2011 // 

Selvtillit, selvdyrking og flakkende tisper en noen av sakene fra denne ukens nyhetsbilde.

Les mer >

Publisert 02.05.2011 // 

Er det verst å bli oversett av kongelige eller overhøvlet av en president? Er det enklest å gi slipp på en kone på kontoret eller en overnatting i yacht? Og kan ”The Return of the Terminator” bli en realitet i Europa om et års tid? Finn ut mer i uken som var.

Les mer >

Publisert 25.04.2011 // 

Svenskehandel, premiere på en akademisk versjon av Paradise Hotel, byttehandel i Stressbourg og splitter nakne trimmere. Det er noe av det vi kan berette om i den stille uken som var.

Les mer >

Publisert 11.04.2011 // 

Portugals rop om hjelp, Grand Prix for el-biler og europeere som lever lenger enn noen sinne. Mer om dette i uken som var.

Les mer >

Publisert 04.04.2011 // 

Hva engasjerer både EU og Pamela Anderson? Vil færre fridager virkelig øke konkurranseevnen i EØS-området? Og når vil EU bli enige om hvordan vi skal forholde oss til mat fra Dollys slektninger? Flere spørsmål og noen svar i uken som var.

Les mer >

Publisert 28.03.2011 // 

Se for deg at du er medlem av Europaparlamentet. Så får du en telefon fra et lobbyfirma som tilbyr deg en god slump penger hvis du foreslår et lovtillegg. Hva svarer du da? Dette er uken Parlamentet og Portugals statsminister José Sócrates kanskje helst ville vært foruten.

Les mer >