A | A | A
Go to English site

Uken som var

Publisert 21.03.2011 // 

Folk i EU er redde for å bli fattigere. Europeere er også redde for sine 143 atomkraftverk og Europaparlamentarikere er redde for hotellregningene sine i Strasbourg. Oppi det hele har Italia satt ny verdensrekord i pølselengde.

Les mer >

Publisert 14.03.2011 // 

Ashton vil sende Gaddafi ut i kulda, Berlusconi donerer penger til 14 forskjellige kvinner og Irland nekter å ta selvmord. En innholdsrik uke i Europa.

Les mer >

Publisert 07.03.2011 // 

Tjukke klær og luer i rødt, hvitt og blått preget Norge sist uke. I Europa kler man seg ut av helt andre grunner, og i Spania tråkker man på bremsene - bokstavelig talt. Mer i uken som var.

Les mer >

Publisert 28.02.2011 // 

I Irland er de fruktbare, EU får så energihatten passer av Russland og i Latvia bor de oppå hverandre. En ny uke er forbi i Europa.

Les mer >

Publisert 21.02.2011 // 

”Pommes frites-revolusjon” i Belgia, Barroso kaster en språklig brannfakkel og Sverige kjemper stadig for snusen. Og hvem blir først skilt av Belgia og maltesiske ektepar? Slik gikk uken i Europa.

Les mer >

Publisert 14.02.2011 // 

Kvinner både kniper og skriker for politisk endring. Nye etiske regler bremser festen i Kommisjonen som pleier forholdet til Absurdistan. Mer om dette i uken som var.

Les mer >

Publisert 07.02.2011 // 

Noen er redde for Twitter, andre er redde for ran. Noen mener Ashton er for myk, andre er mer opptatt av politisk korrekthet. Europa er på banantoppen og paven lurer oss med donorkortet sitt. Litt fra hist og her i uken som var.

Les mer >

Publisert 31.01.2011 // 

Herman van Rompuy skriker etter oppmerksomhet i sitt nye haiku-dikt, høyrepresentant for utenrikssaker og sikkerhetspolitikk Catherine Ashton ble for sexy for Iran og sirkus Berlusconi ruller videre. Dette og mer i uken som var.

Les mer >

Publisert 24.01.2011 // 

Grenseløse karbontyver, mobilspisende krokodiller, tallmagi i Oslo og mirakelbarn i Dagestan. Mer om dette og annet i uken som var.

Les mer >

Publisert 17.01.2011 // 

Kan du dine fisk? Er Ukraina en uskikkelig skolegutt? Kommer Romania til å forlate frankofoniklubben? Og har du sett Kommisjonens bommertkalender? Mer om dette i uken som var.

Les mer >