A | A | A
Go to English site

Uken som var

Publisert 06.02.2009 // 

Putin ut av skapet som ABBA-fan. Viagra som juletre-medisin. PhD i flørting ved Universitetet i Potsdam. Dette og mer fikk vi vite i uken som var.

Les mer >

Publisert 30.01.2009 // 

Forlater Kommisjonen Europakvarteret? Misliker franskmenn den dominerende engelske språkposisjonen? Er Kjell Magne Bondevik tilbake som Norges statsminister? Dette og mer lurte vi på i Uken som var.

Les mer >

Publisert 23.01.2009 // 

Paven skal bruke YouTube for å nå ungdommen, moteskapere krangler så fillene fyker, og engelske aviser selges for ett eneste pund. Dette var noen av sakene vi merket oss i uken som var.

Les mer >

Publisert 16.01.2009 // 

Denne ukens «Uken som var» er et spesialnummer viet til tsjekkisk kunst og tsjekkiske ordspråk. I tillegg ser EU i glasskulen.

Les mer >

Publisert 19.12.2008 // 

Amerikanske tilstander i EU-toppen og irsk seier i lufta. Kommisjonen når ikke folket, fattige italienere får parmesan på spaghettien, og tsjekkerne nekter å heise flagget. Her er uken som var – årets siste.

Les mer >

Publisert 12.12.2008 // 

Europaparlamentet vil kle av parlamentarikerne, mens Kommisjonen har kommet lenger og gir ”gøy på landet” en ny mening. Det er ikke bare klimaendringer som gjør at adventstiden har startet hetere enn mange liker.

Les mer >

Publisert 05.12.2008 // 

En ubehagelig sannhet for miljøvenner, Frankrike får Champagnen for seg selv og ingen vil ha Kommisjonens kaffe. Det var blant sakene i uken som var.

Les mer >

Publisert 28.11.2008 // 

Tidligere Sovjetstater skal lage et nytt EØS-område, EU blir en haltende kjempe, mens Frankrike satser på å beseire engelsk fotball utenfor banen. Dette var noen av sakene vi registrerte i uken som var.

Les mer >

Publisert 21.11.2008 // 

Nordmenn er gladere enn europeere flest, samtidig som det er mye EU-skepsis i EU. Nicolas Sarkozy vil hjelpe, mens KrF-leder Høybråten tviler. Det var noen av sakene vi merket oss i uken som gikk.

Les mer >

Publisert 14.11.2008 // 

Lego-klosser er ikke bare lek, men det er Tsjekkias nye formannskapslogo. Nordmenn er SUV-erene på bilstatistikken, mens mafiaen snur finanskrisen i Italia. Dette, og mer agurknytt i uken som var.

Les mer >