A | A | A
Go to English site

Uken som var

Publisert 07.11.2008 // 

Dansk kommissær orker ikke mer agurker, Kommisjonen redder menneskelignende aper, og superstjernen Björk stuper inn i EU-debatten. I tillegg kommenterer Silvio Berlusconi USAs presidentvalg. Dette skjedde i uken som var.

Les mer >

Publisert 31.10.2008 // 

Usmakelig matprogram. Store likheter mellom økonomiproblemer og alkoholproblemer. Bør butikktyver miste retten til å søke jobb? Sarkozy vs ”humorrettigheter”. Det var blant sakene i uken som var.

Les mer >

Publisert 24.10.2008 // 

Vi er alle sosialdemokrater (i hvert fall litt), forsinket avreise til Mars og framskutt valg er utsatt. Det var noen av nyhetene i uken som var.

Les mer >

Publisert 17.10.2008 // 

Norge er med i EU og Russland står for tur. Kvinnene skal berge skuta, og vintersportssatsing på Bornholm. Det var blant sakene i uken som var.

Les mer >

Publisert 15.10.2008 // 

Har Sveits tenkt å gå Norge i laksenæringen? Er bruken av bærekraftig bærekraftig? Det var noen av spørsmålene i uken som var.

Les mer >

Publisert 03.10.2008 // 

Fins det høyere makter enn Europaparlamentet? Bør man stoppe terror? Kan man stoppe noe som alt er stoppet? Det var blant spørsmålene i uken som var.

Les mer >

Publisert 26.09.2008 // 

Kommisjonen har sett lyset, mens miljøbevegelsen famler i blinde. Nordmenn lar seg ikke sjarmere av italiensk vintersport, mens Kommisjonen ikke er imponert over italiensk fotball.

Les mer >

Publisert 19.09.2008 // 

Advarer mot amerikansk sosialisme,  man trenger ikke være grønn for å være grønn og høstdepresjonen har kommet. Alt i løpet av uken som var.

Les mer >

Publisert 12.09.2008 // 

Laksens verste fiende er ute i hardt vær. Liechtenstein frykter det fjerde rike. Forskning bringer ikke alltid ny viten. Og vegetar kan være et greit alternativ som nattmat.

Les mer >

Publisert 05.09.2008 // 

Kollapsen i Europaparlamentet fortsetter, og Russlands statsminister jakter jungeldyr mens Georgia-konflikten ruller videre. Samtidig sliter slovakere med euro-matematikk, og vi nordmenn er latsabber på jobb. Dette og mer i uken som var.

Les mer >