A | A | A
Go to English site

Uken som var

Publisert 13.05.2008 // 

Kommisjonen - en moderne Robin Hood? Fotballferdigheter kommer til kort når UEFA og Europaparlamentet kjemper mot hverandre. Hva skal man med fly når andre kan gjøre jobben? Dette og mer til i uken som var.

Les mer >

Publisert 06.05.2008 // 

EU skapte hallelujastemning i Oslo og Brussel, borgermestere skaper besvær i Roma og London, mens Le Pen tvinges på Ebay.

Les mer >

Publisert 30.04.2008 // 

Skotske sekkepiper stilner likevel ikke, Bosnia er "lost in translation" og Berlusconi fornøyd med at Italia blir kvitt ansvaret for ”homo-politikken” i EU. Det skjedde i forrige uke.

Les mer >

Publisert 22.04.2008 // 

Europaparlamentet bes om å kastrere seg selv, en ny rapport viser at bygdefolk ikke er helt på nett og Bush beskyldes for klimapolitikk på neandertalernivå. Dette og mer til hendte i uken som var.

Les mer >

Publisert 15.04.2008 // 

Norske journalisters medievaner avslørt. USA ikke lenger dårligst likt i EU. En ”fullstendig uforutsigbar” president kan by på problemer, men kan også skape løsninger?

Les mer >

Publisert 08.04.2008 // 

Lille speil på veggen der, hvem er mektigst i Europa her? Mang en europeisk leder fikk seg en skuffelse i uken som var.

Les mer >

Publisert 01.04.2008 // 

Tyrkia trenger Sverdrup, frossenpizza ikke lenger fremste trussel mot Italias gourmetrenommé, og mens Norge har sine skattelister får EU sin subsidieliste.

Les mer >

Publisert 18.03.2008 // 

Kommissær Franco Frattini har prøvd å fortelle USA hvem de skal snakke med om visumfrihet. Nå forlater han Brussel, i første omgang for en måned. Ikke så rart, visstnok er Brussel Europas kjedeligste by - også om man tar med toppmøtet i uken som gikk.

Les mer >

Publisert 11.03.2008 // 

Svært få – av velgerne - vet hvordan Europaparlamentet velges. Islands statsminister fikk beskjed om ikke å ta i bruk euroen uten å bli EU-medlem, mens britene fikk beskjed om at det ikke blir folkeavstemning om Lisboa-traktaten. Dette og mer til i uken som var.

Les mer >

Publisert 04.03.2008 // 

Bill Gates betaler mer av EU-budsjettet enn Sverige, som får et mer normalt forhold til EU-politikk. Men i Norge ble Kommisjonens sjarmoffensiv kjølig mottatt. Det skjedde i uken som var.

Les mer >