A | A | A
Go to English site

Uken som var

Publisert 26.02.2008 // 

Britisk ja-mann vil ha omkamp om EU-medlemskap. Belgier får magesår av belgisk politikk. Søta bror må bite i det sure eple. Liechtenstein lukter penger og kumøkk. Det var overskriftene i uken som var.

Les mer >

Publisert 19.02.2008 // 

EU ble opprettet for å bekjempe klimaendringer, sier prinsen av Wales. – En falsk myte, sier Tsjekkias gjenvalgte president Klaus. Ikke historien, men klimaendringene altså…

Les mer >

Publisert 11.02.2008 // 

Melkebøndene er sinte, franskmennene sier ”oui” og Margot Wallström synes det er for mange menn i EU. Kort fra uken som gikk.

Les mer >

Publisert 11.02.2008 // 

Optimistiske bjørnejegere, miljøvennlig Ferrari og familiekonflikt truer EU-styrker. Alt i uken som var.

Les mer >

Publisert 29.01.2008 // 

Skotter frykter at noen skal stjele ideen om å fylle sauemager med innmat for å selge det som mat! I Brussel deler Kommisjonen stadig ut nye pakker, men ikke alle liker harde pakker som de selv må betale.

Les mer >

Publisert 22.01.2008 // 

Bøndene lar seg ikke bondefange, svenskene vil bli en del av et ikke-eksisterende forsvar og irsk nei-side fortrekker fiende framfor alliert.

Les mer >

Publisert 15.01.2008 // 

EU er ikke en katolsk konspirasjon sies det fra London, men Tony Blair har konvertert og sjarmerer Frankrike vel vitende om at en ny stilling som EU-president kan være på plass om et år. Samtidig ryktes det at Modesty Blaise er byttet ut med Betty Boop i Elysséepalasset.

Les mer >

Publisert 04.01.2008 // 

Vi har tatt farvel med Forfatningstraktaten, Blair og Chirac. Samtidig har vi stiftet bekjentskap med Brown, Sarkozy og Carla Bruni. Grunnlaget er lagt for at vi i årene som kommer kan få en Lisboatraktat (og kanskje til og med en regjering i Belgia).

Les mer >

Publisert 18.12.2007 // 

Hva har Kevin Costner, Donald Trump og Nicolas Sarkozy til felles? Kan man ytre seg mot ytringsfrihet, og hvem vant egentlig ratifikasjonsmesterskapet? Dette og mer fikk vi svar på i uken som var.

Les mer >

Publisert 11.12.2007 // 

Gordon Brown setter seg på bakbeina, mens Polen snus på hodet. Og teltsesongen er på ingen måte over i Lisboa.

Les mer >