A | A | A
Go to English site

Uken som var

Publisert 17.12.2010 // 

Mon tro hva som skjedde i uken som var? Her finnes det nok både spørsmål og svar

Les mer >

Publisert 13.12.2010 // 

Kina kalte Nobelkomiteen for klovner og ga sin pris til en seksåring, det er livsfarlig å pynte til jul og sjøormer trosset vinterkulden i uken som var.

Les mer >

Publisert 06.12.2010 // 

Oslo kommune vil brenne italiensk søppel, det reflekteres over grisens fremtid, og hva har Lady Gaga å gjøre med Wikileaks? Mer om dette i uken som var.

Les mer >

Publisert 29.11.2010 // 

Nedkjøling er stikkordet fra denne ukens Europa. EU har også en mening om både tåteflasker, bier og ulv. Mer om dette i uken som var.

Les mer >

Publisert 22.11.2010 // 

Europeiske regioner stiller seg bak Arnold Schwarzenegger, prins William kan komme til å hoppe bukk over faren og spanske sosialister bruker utradisjonelle metoder. Dette og mer i uken som var.

Les mer >

Publisert 15.11.2010 // 

Italia fant det for godt å bruke fem millioner EU-midler på Elton John, luksusdopet flyter i Europa og Putin viser en mykere side. Mer i uken som var.

Les mer >

Publisert 08.11.2010 // 

Ingen ønsker seg pakker, noen bruker tre dager av året i bilkø, alle vil til Nord-Norge og trenger man å gå på kurs for å oppdatere Facebookstatusen sin med at man har kranglet med ektemannen? Litt mer enn ingenting fra uken som var i EU-hovedstaden.

Les mer >

Publisert 02.11.2010 // 

Statsledere fra både nær og fjern besøkte Brussel, EU ble oppfordret til å komme i kontakt med sitt indre jeg og føljetongen 'Berlusconis skandaler' nådde nok en høyde. Dette og mer i uken som var.

Les mer >

Publisert 25.10.2010 // 

Hvis du har vært for opptatt med å søke opp venner og kjente i skattelistene denne uken, frykt ikke. EU-delegasjonen oppsummerer uken som var, der kjøtt og sprit har vært i fokus.

Les mer >

Publisert 18.10.2010 // 

Herman van Rompuy tok offisiell bil til Paris, det er europeisk lavtrykk i opptrappingen til FNs klimaforhandlinger, og mens det kan virke som forhandlingene går opp i røyk ønsker EU å forby røyking i hele EU. Dette er noen av sakene i det europeiske mediebildet denne uken.

Les mer >