A | A | A
Go to English site

Uken som var

Publisert 11.10.2010 // 

Toppmøter i kø, det blir man tørst av. Europa "krymper". Kong Albert II håper på nytt å få klarhet i regjeringskabalen, og juleforberedelsene startet i uken som var.

Les mer >

Publisert 04.10.2010 // 

EU-domstolen gir spanske fedre ammefri, Europaparlamentet ønsker slutt på fårikålkriger, svensk lærer vil gjøre EU mer lystbetont og russiske potetimportører sørger for økte pommes fritespriser i Belgia. Uken er ikke som den en gang var i Europa.

Les mer >

Publisert 27.09.2010 // 

Twitterfeberen herjer i Brussel, Europakommisjonen er saksøkt og en baby deltok på plenumssamling i Europaparlamentet. Det er noen av sakene i uken som var.

Les mer >

Publisert 20.09.2010 // 

Sure pariserloffer, sunne tenner og skuffede legoklosser er noen av sakene fra denne ukens nyhetsbilde i Brussel.

Les mer >

Publisert 13.09.2010 // 

Er EU døende eller vil EU-landene svømme i stim? Vil sms hjelpe kandidater fra nye medlemsland på jobbsøking i Ashtons nye utenrikstjeneste? Og hvilken del av Lisboa-traktaten er spesielt ment på våre firbente venner? Mer om dette i uken som var.

Les mer >

Publisert 30.08.2010 // 

EU er mindre populær enn på lenge, men Kommisjonen insisterer på det positive. Hvor blir Ashtons nye kontorer og vet hennes stedfortredere egentlig at de er det? Og er det nok med tre utvalg som skal se på EØS-avtalen? Flere spørsmål enn svar i uken som var.

Les mer >

Publisert 23.08.2010 // 

Noen fikk testet hestekreftene på sjøen, mens andre gjorde best i å holde seg på det tørre. Europaparlamentarikere fikk hjelp til å være utholdende, mens Belgia fortsatt er kompromissenes land. Dette var noen av sakene i det europeiske mediebildet denne sommeren.

Les mer >

Publisert 09.07.2010 // 

Storstilt smuglerbande frakter ulovlige varer fra Norge til EU, Spanias formannskapsperiode omtales som usynlig og Nicolas Sarkozy har muligens fått noen penger, men trenger mest sannsynlig flere. Mer om dette i uken som var.

Les mer >

Publisert 05.07.2010 // 

EU-debatten avsluttes i Norge, men en ny krig er allerede i gang. Hvis du ikke har bestilt sydenturen enda, kan alternativet være å kjøpe en gresk øy. Norge har Europas dyreste mat, men fortvil ikke, oljefondet skal dobles. Les mer i uken som var.

Les mer >

Publisert 24.06.2010 // 

Mange europeere er overtroiske, noe som kan komme den franske landslagstreneren i fotball til gode. En undersøkelse viser at vi er langt mer opptatt av forskning enn fotball, og belgisk EU-parlamentariker tramper i salaten. Les mer om dette i uken som var.

Les mer >