A | A | A
Go to English site

Uken som var

Publisert 17.08.2009 // 

Mens Høyre vil ha egen europaminister, hevder en svenske at EU-propaganda har skjønnmalt europeisk integrasjon. Samtidig skal en nordmann lede utviklingskomiteen i Europaparlamentet. Det var noe av det vi merket oss i løpet av sommeren som var.

Les mer >

Publisert 06.07.2009 // 

Hvem får sommerjobb som kommissær i Europakommisjonen? Hvor krumme kommer agurkene til å bli? Og finnes det viktigere ting enn mobiltelefoner? Det var noe av det vi lurte på i uken som var.

Les mer >

Publisert 29.06.2009 // 

Det bygger seg opp til en Thriller mellom EU og Iran. Den tsjekkiske presidenten liker fortsatt rollen som Bad. Belarus sier Beat It til Russland og Medvedev blir Stranger In Moscow. Og betyr det egentlig noe om du er Black or White? Dette og mer i Uken som var.

Les mer >

Publisert 22.06.2009 // 

Ein lukkeleg ire, ein smilande kommisjonspresident og sinte bønder. Dette og meir merka vi oss i uken som var.

Les mer >

Publisert 16.06.2009 // 

Denne Uken som var-utgaven er en spesialutgave viet det mye omtalte valget til nytt Europaparlament, og er en hyllest til de mange berømte kvinnene som har inntatt EP; hvor sosialistene fortsatt slikker såret, fascistene allerede krangler seg i mellom, og valget på ny Kommisjonspresident fortsetter.

Les mer >

Publisert 08.06.2009 // 

Piratar som ikkje har piratvirksomheit som førsteprioritet, kjendisar som vil ha kjendisar inn i politikken og eit Europaparlament som utruleg nok samlar politiske parti og ikkje regjeringar. Dette var nokre av sakene vi merka oss i veka som var.

Les mer >

Publisert 29.05.2009 // 

EU-borgerne kan kombinere sofaen og borgerplikt, politisk ladet eggkampanje og lønnsforhandlinger på tsjekkisk vis. Dette, og mer, la vi merke til i uken som var.  

Les mer >

Publisert 29.05.2009 // 

Brakvalg for jernkvinne i Litauen, franske kyr populære i finanskrisetider og har du lyst til å bli poket av Barroso? Dette, og mer, i uken som var.

Les mer >

Publisert 18.05.2009 // 

Er det en forbindelse mellom Rybaks Melodi Grand Prix-opptreden og EØS-debatten i Norge? Og hvor mye fyll og spetakkel kan en ukrainsk minister lage? I uken som var ble også støtende kunst fjernet, mens støtende utsagn ble fremmet.

Les mer >

Publisert 11.05.2009 // 

Toppmøte utan toppar, mogleg utanriksminister med lite diplomatiske utsagn, og kva har Kong Olav med engelsk fotball å gjere? Dette og meir i uken som var.

Les mer >